Despre noi

Certificari

Inapoi
In contextul actual, pentru orice companie certificarile garanteaza aplicarea unor valori si principii inalte in activitatea curenta si detinerea celor mai bune cunostinte acumulate in aria de expertiza. De asemenea, acestea atesta utilizarea abilitatilor si informatiilor de specialitate la potential maxim sau chiar testarea si adoptarea ulterioara a unor principii de lucru exterioare organizatiei, care contribuie la imbunatatirea productivitatii intr-un mod spectaculos.  
Aceste fluxuri de informatie din cadrul unei organizatii accelereaza progresul inovatiei, extind expertiza de afaceri si stabilesc principii de lucru ferme, bazate pe valori care accentueaza cultura organizationala, un ingredient cheie in amplificarea potentialului.
In aceasta privinta, Tiriac Property Services a investit in alinierea activitatii companiei la standardele in conformitate cu modelul sau de afaceri, obtinand:

Certificatul ISO 9001: 2008
Gestionarea calitatii indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra cu un standard de sistem al calitatii care este recunoscut in intreaga lume. Cu ISO 9001 Management al Calitatii, puteti economisi bani, creste profitul, extinde afacerea sau multumi mai multi clienti.

Certificatul OHSAS 18001:2007
Ofera o abordare integrata pentru managementul mediului, punand sustenabilitatea in centrul afacerii. Acest certificat international ajuta la reducerea impactului asupra mediului si favorizeaza cresterea afacerii dumneavoastra.

Certificatul OHSAS 18001: 2007
Reprezinta un cadru de lucru pentru un sistem de management al securitatii si sanatatii ocupationale. Va poate ajuta la punerea in aplicare a politicilor, procedurilor si controalelor necesare pentru organizatia dumnevoastra, astfel beneficiind de cele mai bune conditii de munca posibile, aliniate la cele mai bune practici recunoscute la nivel international.

Autorizatie din partea Centrului National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila
Autorizatia presupune instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera.

Autorizatie din partea Centrului National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila
Autorizatia presupune instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Autorizatie pentru supravegherea tehnica a instalatiilor si echipamentelor din domeniu ISCIR – operator RSVTI
Autorizatia presupune supravegherea tehnica in utilizarea instalatiilor si echipamentelor ce intra sub incidenta Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat, aflate in dotarea sau in folosinta detinatorilor si utilizatorilor, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice ISCIR.