Despre noi

Companie

Inapoi
Parte a Tiriac Group, compania Tiriac Property Services a fost infiintata in anul 2012, cu obiectivul de a oferi consultanta si servicii de Facility & Property Management.

In prezent, Tiriac Property Services isi desfasoara activitatea printr-o retea strategica de birouri regionale si manageriaza mai mult de 80 de propietati din sectoare diferite de activitate, care insumeaza aproximativ 500.000 de metri patrati.

Abordarea Tiriac Property Services consta in alegerea celei mai eficiente formule economice care sa asigure succesul fiecarui proiect in parte. Se au in vedere toate detaliile specifice pentru zonele rezidentiale, birouri, retail sau zone mixte, totul pentru a propune moduri creative si variante care sa asigure un plus de valoare afacerii dumneavoastra.

Pentru administrarea proprietatilor sunt folosite tehnologii si servicii informatice de ultima ora, cu accent pe o retea exhaustiva de comunicatii cu rezidentii/consumatorii, pentru a optimiza fluxul de informatie si a obtine un grad ridicat de satisfactie a clientilor.

Ne angajam sa asiguram toate standardele de sanatate si siguranta necesare si indeplinirea tuturor prevederilor legale in vigoare. Astfel, le oferim clientilor nostri increderea si libertatea de a-si concentra eforturile exclusiv pentru dezvoltarea afacerii proprii.

Abordarea noastra se bazeaza pe doua principii care asigura protejarea valorii activelor clientilor nostri:
  • Ne sustinem clientii prin reducerea costurilor si prin valoare adaugata in ceea ce priveste spatiul de lucru;
  • Optimizam eficienta si longevitatea cladirilor, echipamentelor sau a fabricilor.
Tiriac Property Services se aliniaza la standardele de responsabilitate fata de mediu, prin utilizarea produselor ecologice si exploatarea sustenabila a resurselor, urmarind astfel sa eficientizeze consumul de energie si sa implementeze o gestionare eficienta a deseurilor - abordare care se concretizeaza in scaderea costurilor.

Echipa noastra de profesionisti asigura cele mai inalte standarde de munca in concordanta cu politicile din domeniu si legislatia din Romania. In plus fata de pozitiile manageriale cheie, sunt angajati si instruiti asistenti calificati, supraveghetori, tehnicieni si muncitori pentru a-si desfasura activitatea in concordanta cu particularitatile fiecarui proiect.